Androidos operációs rendszeren – mobiltelefonon és tableten –  zökkenőmentesen csak Google Chrome böngészőből lehet a keretes képet létrehozva a galériába letölteni. Ezért kérjük ebből a böngészőből indítsa, ha fel van telepítve. Ha nincs, akkor ingyenes letöltheti a Play áruházból.

A keret kiválasztása

Kattintson arra a keretre, amelyiket használni szeretné.

Saját kép hozzáadása

Klikkeljen a Choose a Photo gombra és a megjelenő ablakban válassza ki a képei közül azt, amelyikre a keretet rá szeretné helyezni.

A kép igazítása a kerethez

A kiválasztott fotót a keret alatt lehet kicsinyíteni, nagyítani és mozgatni. Ha beállította a legkedvezőbb elhelyezkedést menjen tovább a Next gombbal.

A keretes kép letöltése

A Next gomb helyén megjelenik a Download (letöltés) gomb. Rákattintva lementheti, amit ezt követően a galériából fog tudni feltölteni valamelyik közösségi oldalra.

Megosztás (Share) a közösségi médiában

A felső zöld sávra klikkelve valamelyik közösségi oldalán meg tudja osztani ismerőseivel a keretet, hogy minél több érdeklődőhöz eljusson ez az üzenet.

Ha nem sikerül összehozni a profilképet a kerettel vagy nincs ideje megcsinálni, akkor elkészítjük Önnek. Két lehetőséget tudunk ajánlani:
1. Küldje el üzenetben a profilképet AJEL. Facebook oldalára vagy a jelkuldes1@gmail.com email címre.
2. Adja meg a Facebook oldalának linkjét és mi az aktuális profilképén elhelyezzük a keretet, amit utána üzenetben elküldünk, Önnek már csak le kell cserélnie a régit, az új, keretesre.